KIC Kuchnia Francuska 2013

III KIC – KUCHNIA FRANCUSKA

Termin: 13 kwietnia 2013 r.

Miejsce: Kielno

Organizator: Artur i Piotr

Uczestnicy (34 osoby): Artur i Piotr; Agata i Budzik; Grażyna i Przemek; Beata; Marzena i Marek; Karolina i Michał; Ania i Piotr; Magda; Alicja; Marek i Krzyś; Daniel: Łukasz i Łukasz; Wojtek i Darek; David i Wojtek; Bogdan; Robert; Tomek i Tomek; Romek i Przemek; Sławek; Mariusz; Tomek i Grzesiek.

Menu :

1. Tarta z pomidorami.
2. Slimaki na sałacie.
3. Koktajl z krewetek.
4. Fois gras.
5. Kurczak w sosie wiśniowym z porto.
6. Polędwica z puree figowo-gruszkowym w cieście francuskim.
7. Sałata zielona z sosem vinaigrette.
8. Tort czekoladowy z bitą śmietaną i kasztanami.
9. Tort czekoladowo-wiśniowy.
10. Hektolitry czerwonego wina i innych napojów …

Nikt nie zrobił porządnych zdjęć, a przynajmniej mi nie przekazał !

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://omsk.com.pl/wp-content/uploads/2018/04/DSC_2802_1024x768.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 460px;}