KIC Kuchnia Tajska 2015

KIC KUCHNIA TAJSKA 18.07.2015

Kuchnia tajska w gościnnych kielnieńskich progach Artura zgromadziła 30 osób.

Mogliśmy smakować :

1. kurczaka w mango z tajską bazylią
2. pad tai z pieczonym rostbeefem i grzybami shitake
3. kurczaka w sosie z orzechów nerkowca
4. zupę krem z krewetek i kokosa
5. pieczone krewetki czerwone z łososiem w ziołach tajskich z olejem kokosowym
6. sałatkę z brokułów z sosem chili i papryką
7. świeżego ogórka marynowanego z musztardem jadalnym (tajska kapusta)
i grzybami słomianymi
8. nalewkę z imbirem i limonką
9. nalewkę z truskawek z chili

Zabawa jak zwykle udana… choć trochę nie pamiętam 🙂 Podobno chciałem zatańczyć na śmierć Renatę ???
Imprezkę z Tomkami, Wojtkiem i Michałem kończyliśmy prawie do rana w Altusie.

Do następnego KICa ! Kto nie był niech tylko żałuje !

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://omsk.com.pl/wp-content/uploads/2018/04/11751101_703668199780027_339816391_n_768x768.jpg);background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 460px;}