KIC Kuchnia Amerykańska 2012

II KIC – 19 maja 2012r. – KUCHNIA AMERYKAŃSKA u Grzesia i Tomka

Menu:
1. Hot Dog z prażoną cebulką i ogórkiem konserwowym.
2. „Zupa farmera”- krem kukurydziany.
3. Sałatka Coleslaw.
4. Hot Wings and Hot Strips.
5. Żeberka w sosie barbecue.
6. Maślana kolba kukurydzy.
7. Brownie.
8. Apple pie.
9. Nachos + salsa dips.
10. Mountain Dew.
11. Coca Cola.
12. Pepsi.
13. Wina kalifornijskie.
14. Likier Passoa.
15. Whiskey.
16. Piwo Miller.

Na american evening stawili się w kowbojskim nastroju (21 osób):
Ania i Piotr, Marzena i Marek, Karolina i Michał, Kasia i Dominik, Aneta, Artur i Piotr, Marek i Krzysiek, Daniel, Krzysiek, Łukasz, Jacek, Robert, Paweł oraz właściciele posesji przy Legionów St. – Grześ i Tomek 🙂

Zabawa była w iście amerykańskim stylu, z nieba sypało się konfetti i nie zabrakło również szalonej, zwariowanej potańcówy do muzyki z fonoteki zebranej przez G&T team.
Na after party wybraliśmy się na spacer po orłowskim klifie (wytrwali nieliczni: Aneta, Daniel, Paweł, Grześ i Tomek).

Przeszły nas dreszcze, prosimy o jeszcze!!!

Komentował : Paweł R.

P.S. – od Grześka :  Gdyby nie pomysłowość, wsparcie i pracowitość Artura i Piotra oraz Anetki (mej kochanej kuzynki) i Daniela (misjonarza z Warszawy) II KICu  nie byłoby w ogóle. Dziękujemy !!!

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://omsk.com.pl/wp-content/uploads/2018/01/f929.jpg);background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 460px;}